M!ND YOUR BUSINESS

Het programma dat je leven verandert. Althans als je het aandurft;) Want wie weet word je leven wel veel leuker en makkelijker waardoor je niks meer hebt om over te zeuren, piekeren of klagen;)

Laat je inspireren hoe je het leven voor een groot deel zelf kan creëren middels een positieve mindset. Leer wat de invloed van je dagelijkse gedachten -zoals belemmerende kernovertuigingen- en daarmee gepaard -aangeleerd- gedrag is op je lichaam en geest. Wees bewust hoe je nieuw gedrag kunt doen, zodat het jou en de organisatie waar je voor werkt helpt, nu en in de toekomst. Verhoog je veerkracht zodat je toegerust bent op veranderingen en uitdagingen die privé en zakelijk op je pad komen. Je ‘mind’ is namelijk onlosmakelijk verbonden met al wat je doet, ‘your business’.

Word je bewust van de kracht van taal. Ervaar hoe jij je in iedere situatie in de gewenste emotionele staat kunt zetten door bijvoorbeeld het veranderen van je lichaamshouding. Leer er je voordeel mee te doen en zorg er voor dat je met iedereen verbinding kunt maken. Dan realiseer je je eigen doelen en die van je organisatie op een effectievere manier. Geef feedforward en geen feedback, richt je op de toekomst en werk samen aan de beoogde verbetering. En dit is nog maar een kleine greep uit het programma;)

Geregeld organiseer ik sessies waarin er tussendoor gedanst wordt op James Brown en Pharrell Williams. Deelnemers worden uitgedaagd iets te doen wat ze nog nooit eerder hebben gedaan. Super leuk! Mijn missie is mensen vanuit licht en liefde bewust te maken van hun innerlijke kracht, intuïtie en creatievermogen. Het programma beoogt je inzicht te geven in de ongelimiteerde capaciteit van je brein en biedt praktische handvatten om het beste uit jezelf en je organisatie te halen. Waarom? Omdat ik zelf door het meemaken van heftige en uitdagende situaties in het leven de kracht in mezelf ontdekt heb waardoor ik nu sterker en bewuster in het leven sta. Hoe? Door intuïtief te kiezen voor een combinatie van uiteenlopende ‘soul, mind en body’ technieken. Waaronder neuro linguïstisch programmeren, ademhalingstechnieken, yoga, meditatie, voeding en sport. Om mezelf onder andere te bevrijden van reuma, destructieve gedachten en gedragingen.

Ook heb ik er trauma’s mee verwerkt. De afgelopen jaren heb ik me bijgeschoold van jurist met een sterke affiniteit voor beleid en mediation tot ‘soul, mind & body life coach’ en geef ik trainingen en sessies door heel het land. Ik vind het mega bijzonder om direct de effecten te kunnen zien bij de mensen waarmee ik samenwerk. En ze zelfbewust te zien groeien en bloeien. De diverse technieken uit mijn coaching sessies komen samen in het programma M!ND YOUR BUSINESS, speciaal geschreven voor organisaties in de “Nieuwe tijd”. Zodat doelen in de veranderende samenleving en nieuwe tijd effectiever en duurzamer gerealiseerd kunnen worden. Geïnteresseerd in wat het programma voor jou, je directie of team kan betekenen, of benieuwd naar de workshops maar deze zaten al vol, of je had andere dingen te doen? Geen probleem! Mail, bel of app me:) Ik plan zeer binnenkort nieuwe workshops en trainingen in. Wees je bewust van je brein en de manieren waarop jij je leven kunt beïnvloeden en leid een MeesterlijkLeven. [Kirsten Gieben]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *