Mijn pad ter inspiratie

Ik ben Kirsten Gieben. Geboren en getogen in Den Haag en sinds kort woon ik met mijn lieve man, deeltijd bonus kids, hond en twee katten in centrum Den Bosch.

Na diverse heftige en uitdagende situaties in het leven, heb ik de kracht in mezelf ontdekt waardoor ik nu sterker en bewuster in het leven sta. Ik ontdekte dat ik zelf voor een zeer groot deel mijn eigen leven creëer. En tevens in staat ben om mezelf te helen op zowel fysiek als geestelijk vlak.

Zo heb ik mezelf genezen van een burn-out, een depressie, reuma en een eetstoornis waar ik jaren lang aan gedaan heb. Hoe? Bewustwording van de oorzaak van het ziek worden. Het kwam onder andere door belemmerende kernovertuigingen, perfectionisme, destructieve gedachtes en een gebrek aan eigenwaarde en zelfliefde. Door intuïtief te kiezen voor een combinatie van uiteenlopende ‘soul, mind en body’ technieken. Waaronder neuro linguïstisch programmeren, ademhalingstechnieken, lichaamswerk, yoga, meditatie, voeding en sport creëerde ik mijn eigen techniek die mij heeft geholpen en ook al jaren anderen helpt in hun bewustzijnsgroei. Waardoor we beter, gelukkiger en bewuster zijn.

Ook heb ik er trauma’s mee verwerkt. Ik ben enorm dankbaar voor het pad dat ik tot nu toe gelopen heb. En weet en voel dat ik met alles wat ik mee gemaakt heb anderen mag inspireren om zich te herinneren dat ze zelf Meester zijn van hun leven en over enorme innerlijke kracht, intuïtie en creatievermogen beschikken om een MeesterlijkLeven te leiden.

Ik heb me bijgeschoold van jurist met een sterke affiniteit voor beleid en mediation tot ‘soul, mind & body life coach’ en geef trainingen en sessies door heel het land. Met mijn kennis en ervaring vanuit de overheid, de commercie en de horeca en ondertussen 6 jaar ervaring als trainer en Mind, Body, Soul en life-coach, vind ik het mega bijzonder om direct de effecten te kunnen zien bij de mensen waarmee ik samenwerk. En ze zelfbewust te zien groeien en bloeien.

Als trainer, coach en inspirator is het mijn missie om mensen vanuit liefde en licht bewust te maken van hun innerlijke kracht, intuïtie en creatievermogen. Zodat ze zich herinneren dat ze Meester zijn over hun leven en de keuzes die ze daarin maken. En het gedrag dat ze daarbij toepassen. Tevens geniet ik er van om mensen te inspireren, te motiveren, te confronteren, to the point te zijn, te doen, te denken in mogelijkheden, om te denken, te ontdekken, te enthousiasmeren, in te voelen waar het werkelijk om gaat en dat allemaal met een dosis humor.