Wie ben ik?

Met mijn kennis en ervaring vanuit de overheid, de commercie en de horeca en ondertussen 6 jaar ervaring als trainer, Agile Coach en Soul, Mind & Body Life-Coach, mag ik elke dag werken met mensen die willen ontwikkelen om meer geluk uit hun werk en leven te halen.

Als trainer, coach en inspirator is het mijn missie om mensen vanuit liefde en licht bewust te maken van hun innerlijke kracht, intuïtie en creatievermogen. Zodat ze zowel privé als zakelijk meester worden over hun leven en de keuzes die ze daarin maken. En het gedrag dat ze daarbij toepassen.

Tevens geniet ik er van om mensen te inspireren, te motiveren, te confronteren, to the point te zijn, te doen, te denken in mogelijkheden, om te denken, te ontdekken, te enthousiasmeren, in te voelen waar het werkelijk om gaat en dat allemaal met een dosis humor.

Ik voel een enorme dankbaarheid voor mijn rol als trainer, coach en inspirator en ga dan ook heel graag met zowel individuen als teams aan de slag.

Warme harte groet,

Kirsten Gieben